Tejlor Svift zaradila više od Breda Pita

Agencije
Tejlor Svift zaradila više od Breda Pita

Kantri zvijezda Tejlor Svift prošle godine je zaradila više od 55 miliona dolara. Časopis "Parade" objavio je da je to više nego što su zajedno zaradili Bred Pit i En Hatavej.

Glumac Bred Pit prošle godine je zaradio oko 35 miliona, a oskarovka En je dobila "skromnih" devet miliona dolara. Iako je mlada, Tejlor je u šou-biznisu od 14 godine. U posljednje dvije godine imala je šest nesrećnih ljubavi, a svakom momku je posvetila pjesmu.

- Albumi joj se odlično prodaju. Osvojila je sedam "Gremija" i 143 ostale muzičke nagrade. Turneje su joj rasprodate i za koncerte se uvijek traži karta više. Uskoro će nadmašiti i Madonu po popularnosti - kaže portparol Tejlor Svift.

Godine 2008. Sviftova je bila u vezi sa pop pjevačem Džoem Džonasom, a poslije raskida posvetila mu je pjesmu "Forever & Always". Pjesmu "Back To December" sa njenog albuma "Speak Now", Sviftova je opisala kao pjesmu izvinjenja. Mnogi su smatrali da je posvećena glumcu Tejloru Lotneru.

Krajem 2012. godine Tejlor Svift i poznati pjevač benda "One Direction" Hari Stajls viđeni su prvi put zajedno na ulicama Njujorka. Iako veza nije službeno potvrđena, izazvala je gomilu negativnih reakcija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana