Tejlor Svift ponovo sama

Agencije
Tejlor Svift ponovo sama

Nakon samo tri mjeseca zabavljanja, popularna pjevačica Tejlor Svift okončala je svoju vezu sa Tomom Hidlestonom.

- Ona je ta koja je raskinula. Tom je želio da njihova veza bude javna, a njoj se nije svidjela ta ideja. Tejlor zna koliko veliki publicitet loše utiče na ljubavnu vezu, ali Tom nije želio da je sluša - rekao je izvor blizak paru.

Zanimljivo je to što su se vijesti o raskidu pojavile odmah nakon glasina da Tejlor sumnja da je Tom koristi zbog popularnosti.

- Tom želi da njihova veza bude što više javna, čak ju je i pitao da se pojave zajedno na dodjeli "Emija", ali Tejlor želi da njen privatni život ostane privatan. Njegova želja za publicitetom je čini veoma nelagodnom - rekao je izvor koji tvrdi da je Tejlor ubijeđena da je Tom koristi samo zbog popularnosti.

Međutim, američki tabloidi prenose da se engleski glumac u vezi sa Tejlor osjeća kao eskort osoba.

- Tom je nesrećan, jer mu se svi prijatelji smiju iza leđa. On čini sve da uspije njegova veza s Tejlor. Čim ona poželi, sjeda u avion i leti na drugi kraj svijeta kako bi je vidio - priča glumčev prijatelj.

Tomu ovo predstavlja problem, jer pjevačica to isto ne čini za njega i djeluje kao da ljubav i želja da veza uspije nije obostrana. Tom i Tejlor su u vezi od jula ove godine, a glumac je čak upoznao i njene roditelje. Mnoge je začudilo kada su se pojavile njihove paparaco fotografije nedugo nakon njenog raskida sa di-džejem Kalvinom Harisom, ali se ispostavilo da se Tejlor "smuvala" sa njim dok je još bila u vezi sa Kalvinom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana