Tapovci vratili publiku u devedesete

Goran Obradović
Tapovci vratili publiku u devedesete

Beogradska grupa "Tap 011", hitovima iz '90-ih, "zapalila" je u petak banjalučku publiku koncertom na "Akvani" i bar nakratko je vratila u to doba. Poznate hitove ove grupe kao što su "Bunda", "Okreni 95", "Jeti", "Dosadan dan" i mnoge druge u jedan glas je pjevalo nekoliko stotina posjetilaca, među kojima je bilo i mnogo onih koji nisu bili ni rođeni u vrijeme kada su popularni "tapovci" stvarali ove hitove.

Jedna od najuspješnijih beogradskih grupa, u sastavu Ivana Peters, Goca Tržan, Milan Bojanić, Petar Stupar i Đorđe Pajović, podsjetila je tako publiku na hitove koji su obilježili muzičku scenu devedesetih godina prošlog vijeka, a i uvjerili se da oni nisu zapostavljeni i da se i danas slušaju.

Goca Tržan ispričala je da im je prvo u planu bilo da održe samo koncert u "Beogradskoj areni" u aprilu ove godine, ali da su ih ljudi i dalje tražili pa su odlučili da u starom sastavu nastave da nastupaju i dalje.

Đole je otkrio da je on producent svih koncerta od aprila, od kada bend ponovo svira. Ivana je, tokom nastupa, Banjalučanima ispričala kako voli grad na Vrbasu i da se raduje svakom dolasku u Banjaluku, bilo to privatno ili poslovno. "Tapovci" su otkrili da na jesen ponovo ulaze u studio, jer kako navode, dosadilo im je da sviraju iste pjesme.

Koncert grupe "Tap 011", koja je devedesetih godina važila za jednu od najpopularnijih, održan je u okviru 15. susreta mladih Republike Srpske, koji su se održavali u Banjaluci.

Osim muzičkog programa, tokom 15. susreta mladih održane su brojne edukativne, kreativne i sportsko-rekreativne radionice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana