Tanja Savić trudna po drugi put

Glas Srpske
Tanja Savić trudna po drugi put

Osim što je njene planove vezane za put u Srbiju poremetila bolest svekra, postoji mogućnost da Tanja Savić doputuje u rodni Radinac tek sljedeće godine, a razlog tome bi mogla da bude pjevačicina druga trudnoća.

Savićeva, koja se prije šest mjeseci porodila i na svijet donijela sina Maksima, povjerila se svojoj sestri Biljani, sa kojom se redovno čuje preko "skajpa", da sumnja da je u drugom stanju.

- Poverila se sestri Bilji da primećuje neke simptome uobičajene za trudnoću, ali još nije išla kod lekara da proveri da li je u drugom stanju. Dušan zna za njene sumnje i već se unapred raduje. Zamolio je Tanju da što pre ode kod lekara i proveri to ili da uradi test, ali ona želi prvo sama da postane sigurna u svoje sumnje, kao kada je zatrudnela prvi put - rekao je izvor blizak Tanjinoj porodici.

Nedavno su mediji spekulisali o tome da je Tanja primorana da ide na nastupe prije nego što je planirala, jer se njen suprug nalazi u ozbiljnim finansijskim problemima. Naime, pritisnut dugovima i lošim poslovanjem, primoran je da sa bratom podijeli račune i rasproda naslijeđenu imovinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana