Tanja Savić se vraća u Australiju

Glas Srpske
Tanja Savić se vraća u Australiju

Tanja Savić i njen suprug Dušan Jovančević otputovaće u subotu sa sinom Maksimom u Australiju da bi na miru pokušali da spasu brak.

"Zvezda Granda" i njen muž, koji su nedavno bili akteri skandala mjeseca, pošto je Dušan oteo njihovo dijete i pokušao sa njim da napusti Srbiju, odlučili su da što prije otputuju u Gold Kost da bi, daleko od javnosti, mogli da razgovaraju o zajedničkoj budućnosti.

- Krenulo im je loše čim su došli u Srbiju. Dušan je previše ljubomoran, tako da su se samo svađali. Na kraju im se desilo ono sa kidnapovanjem deteta - kaže neimenovani izvor i dodaje kako se nadaju da će tamo bistre glave moći da odluče da li će ostati zajedno ili se razvesti.

U prilog priči ovog sagovornika govori i to da Tanja danima odlaže snimanje spota za novi singl, a tu vijest je potvrdio i režiser Dejan Milićević.

- Tanja ima mnogo obaveza oko deteta, pa je danima odlagala snimanje. Ne znam da li ćemo do subote uspeti da snimimo spot, jer bi ona tada trebalo da ide za Australiju - rekao je Milićević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana