Tanja Savić pred razvodom braka

Glas Srpske
Tanja Savić pred razvodom braka

Iako je dolazak Tanje Savić i njenog supruga Dušana Jovančevića iz Australije u Srbiju djelovao idilično, stvari u njihovom braku i nisu tako sjajne i bajne, pa folk pjevačica ovih dana razmišlja o razvodu!

Naime, pjevačicin brak je trenutno veoma klimav, a uzrok je Tanjina nedavna prijava protiv muža zbog nasilja u porodici i kidnapovanja djeteta! Savićeva je Dušana prije tri dana prijavila policiji jer je navodno mislila da će njihovog sina Maksima odvesti u Australiju bez njenog znanja.

Izvor iz policije je kazao da se Tanjin suprug uz pomoć nadležnih organa vratio kući! Međutim, kako tvrde izvori bliski mladoj pjevačici, iako je odlučila da u prvom trenutku oprosti svom suprugu, već sutradan se zamislila nad svojom situacijom i počela da razmišlja o razvodu.

- Incident je Tanju uplašio! Shvatila je da su došli u veliku bračnu krizu i da u budućnosti može da se ponovi slična situacija, te da ne zna kako bi to podnela. Zbog toga je, kako se priča, izjavila da razmišlja da se razvede i tako predupredi sve potencijalne probleme - rekao je izvor blizak Savićevoj.

Do njenog komentara novinari juče nisu uspjeli da dođu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana