Tamna strana slave: Paparaci su me pljuvali i vređali

Agencije
Tamna strana slave: Paparaci su me pljuvali i vređali

Tokom jednog nedavnog intervjua glumica Kira Najtli prisjećala se neprijatnih momenata sa početka svoje karijere.

Kira Najtli postala je zvijezda sa 18 godina, proslaviviši se ulogom Elizabet Svon u filmu "Pirati sa Kariba". Međutim, glumica tada nije ni slutila koliko će joj teško pasti neke negativne strane slave sa kojima je uskoro bila primorana da se suoči.

"Biti konstantno okružen sa 20 ili 30 nepoznatih muškaraca koji vas nadgledaju 24 sata dnevno i nazivaju kurvom svaki put kad izađete napolje u nadi da će izmamiti neku reakciju od vas, jedna je krajnje naporna i užasna stvar", objašnjava glumica.

„Bili su naprosto svuda. Šetali biste se ulicom, a neko bi pokušao da vam zavuče fotoaparat pod suknju u želji da "uhvati" vaš donji veš, ili vas jednostavno pljunuo, upućujući vam pogrdne nazive. Ili bi pokušali da razbjesne vašeg partnera jer su takve fotografije imale četvorostruku vrijednost u odnosu na one " obične", dodaje Najtli.

Srećom, glumica navodi da su stvari u njenom životu sada potpuno drugačije.

„Pretpostavljam da, kada se udate i rodite dijete, oni shvate da su male šanse da ćete izaći napolje i opijati se, pa pređu na drugu žrtvu. Ali takođe smatram da i glumac vremenom dospije u neku fazu kada i sam shvati da može da prevaziđe sve to" zaključuje Najtli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana