Tamara Eklston: Tata me je naučio da se cjenkam i da budem štedljiva

Agencije
Tamara Eklston: Tata me je naučio da se cjenkam i da budem štedljiva

LONDON - Tamara Eklston, ćerka Bernija i Slavice Eklston,često je na meti kritičara zbog svog raskošnog načina života, ali ona tvrdi da je veoma štedljiva, te da je to osobina koju je naslijedila od svog oca.

Berni Eklston poznat je kao velika cicija, a svoje kćerke Tamaru i Petru često je kritikovao zbog rasipništva. Međuitim, Tamara tvrdi drugačije.

“Uveče isključujem grijanje i gasim vodu dok perem zube. Takođe, avionske karte kupujem puno ranije jer tako prođem jeftinije”, izjavila je te dodala da ju je otac naučio kako da se cjenka u prodavnicama još kada je bila dijete, a svoj posljednji auto kupila je po 20 odsto nižoj cijeni upravo zahvaljujući ovoj vještini.

Starija kćerka čelnika Formule 1, koja je u vezi sa Omarom Kijamijem, nedavno je saznala da njen momak ima kriminalni dosije, ali to nije uzdrmalo njihovu ljubav. Tamara je kao i ostatak javnosti mislila da je njen dragi broker, ali se ispostavilo da je zapravo kriminalac i nasilnik.

Omar Kijami (38) je bio 18 mjeseci u zatvoru zbog prodaje ukradenih satova, a osuđen je i zbog nasilničkog ponašanja. Kaznu iz 1994. godine je služio pod drugim imenom, a pravu istinu o sebi svojoj dragoj odlučio je da zataji iako je par već započeo zajednički život, a čak su razgovarali i o braku.

 Kijami je “Dejli mejlu” potvrdio da su napisi o njegovoj kriminalnoj prošlosti istiniti: “To se dogodilo prije 18 godina, dok sam još bio klinac. Nekoliko školskih prijatelja znalo je za moju tadašnju finansijsku situaciju te su mi ponudili pet vrednih “Rolex” satova u pola cijene. To mi se činilo kao tako dobra ideja pa sam je prihvatio. Sve što mogu reći je da sam bio mlad i jako glup”, rekao je dečko Tamare Eklston.

Ova tajna nije poljuljala Omarovu i Tamarinu vezu.

“Omar mi je spomenuo da je napravio neku glupost dok je bio mlad. Nikad nisam vršila pritisak na njega i tjerala ga da mi kaže o čemu je riječ, jer se očito radilo o nečemu na šta nije ponosan. Naravno, ne opravdavam njegove postupke, ali svi prave greške u mladosti”, izjavila je Tamara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana