Tamara Eklston: Pravila ljepote kojima me je naučila mama

index.hr
Tamara Eklston: Pravila ljepote kojima me je naučila mama

Zgodna naseljdnica, Tamara Eklston uvijek izgleda besprekorno i tvrdi da je najbolje tajne ljepote naučila od svoje mame Slavice, bivše manekenke. Ona je za časopis „Meri Kler" otkrila šest maminih mudrosti.

1. "Moja mama je jedina žena u pedesetim koju pojznajem, a koja nikada nije išla na botoks ili stavljala filere. Ona je protiv estetske hirurgije i ne vjeruje u brza rješenja"

2. "Ona kaže da glamur nikada ne izlazi iz stila i vjeruje da kosa s puno volumena, bez obzira na to što nosiš uvijek izgleda besprekorno"

3. "Mama mi je dopustila da nosim šminku već sa 13, pa sam otišla u radnju i svašta kupila te imala katastrofu s tečnim puderom. Mama je rekla 'Potreban ti je drugi tečni puder, izaberi onaj koji je malo svjetliji o tvog tena, a toplinu lica daje uz pomoć bronzera"

4. "Mama je opsjednuta time da moram mazati vrat hidratantnom kremom"

5. "Znala sam da sjedim i gledam mamu kako se sprema, a kako je bila model znala je sve trikove kada je šminka u pitanju. Naučila me je da koristim ogledalo koje uveličava kako bi sve bilo savršeno"

6. "Majka mi je znala govoriti 'Ako si dovoljno stara da nosiš šminku, dovoljno si stara i da je pravilno skineš s lica'"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana