Tamara Eklston pokazala kćerku

Agencije
Tamara Eklston pokazala kćerku

Bogata nasljednica Tamara Eklston objavila je na "Instagramu" prvu fotografiju svoje kćerkice Sofije.

Kćerka vlasnika "formule 1" Bernija Eklstona i bivše manekenke Slavice Radić, porodila se u ponedjeljak, a na prvim fotografijama poslije srećnog događaja prosto blista. 

- Dobrodošla na svijet Sofija. Teška je samo 2,9 kilograma. Ovo je najponosniji dan u našim životima. Nikada nisam osjećala ovoliko ljubavi - napisala je Tamara na "Instagramu".

Naravno, ona izgleda besprijekorno sređeno dok leži u krevetu sa malom Sofijom, a na drugoj fotografiji pozirala je i u društvu supruga Džeja Rutlenda. Inače, oni su se vjenčali poslije samo pet mjeseci zabavljanja, a ceremonija je trajala tri dana i koštala blizu 12 miliona funti.

Lijepa Tamara zaprepastila je sve svoje "pratioce" na "Instagramu" jer je prije porođaja objavila fotografiju na kojoj je potpuno gola.  "Još samo sedam dana", napisala je tada Eklstonova, a sada je fanove nastavila da obavještava i o razvoju događaja poslije porođaja.

Ona je prije dvije godine kupila luksuznu vilu na Bel Ejru, u Los Anđelesu. U najskuplju kuću na tržištu nekretnina u SAD Tamara će se uskoro useliti sa Sofijom i Džejom. Svaki dio ove vile odiše luksuzom i glamurom. Prostor je pažljivo isplaniran, od prelijepog dnevnog boravka i salona, do prostranog bazena. Nema sumnje da će poznata ljepotica uživati u raskošnoj vili.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana