Talas energije na Oskaru popularnosti

Aleksandra Rajković
Talas energije na Oskaru popularnosti

Jelena Tomašević, Sandi Cenov, "Amadeus bend", "Riblja čorba", Hari Varešanović, Halid Bešlić, Selma Bajrami, Dženan Lončarević, Aco Pejović nastupili su u utorak uveče u prepunoj dvorani "Borik" u Banjoj Luci.

Osim njih, na "Oskaru popularnosti RS" zapjevali su i Ivana Selakov, Darko Radovanović, Šako Polumenta, orkestar Dejana Petrovića, Jovan Perišić, Mile Kitić, Viki Miljković, Rebeka Dremelj...

Publika je burno pozdravila sve pjevače, a svako je našao nešto za svoj muzički ukus. Od stare balade Sandija Cenova "Malena", preko hitova Jelene Tomašević "Okeani" i "Košava", nekadašnjeg predstavnika "Evrosonga", Harija Varešanovića i "Lejle", sve pjesme propraćene su sa oduševljenjem publike. "Amadues bend" predstavio je dio novog albuma "Ljubav i hemija", koji je objavljen prije mjesec i po.

Bora Đorđević je, kao i uvijek, "zapalio" publiku, koja je dokazala da bi sa njegovom muzikom rado ostala više od "Minut sa njom", kako je naslovljen njegov album.

Sandi Cenov ističe da se uvijek raduje susretu sa banjolučkom publikom.

- Iako mnogi kažu da je publika u Banjoj Luci najzahtjevnija, moja iskustva sa ranijih nastupa su pozitivna. Zato uvijek rado dolazim u ovaj grad - rekao je Sandi.

Članovi "Amadues benda" nisu skrivali zadovoljstvo što su postali dio velike muzičke manifestacije u Banjoj Luci.

- Uvijek se lijepo provedemo sa banjolučkom publikom, koja je odlična. Imao odličan kontakt sa ljudima ovdje, jer su uvijek raspevani i veseli - kažu iz "Amadeus benda".

Hrvatska pjevačica Nina Badrić nije se pojavila, a kao razlog je navela bolest. Takođe ni pjevač Željko Samardžić nije došao zbog smrtnog slučaja u porodici.

Obožavaoci Jelene Karleuše ostali su razočarani, jer pjevačica nije bila dio "Oskara popularnosti", iako je bila najavljena.

Organizator "Oskara popularnosti RS" je banjolučka "Kvin estrada". 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana