Taksista otkucao Brambla

Glas Srpske
Taksista otkucao Brambla

Fudbaler Sanderlenda Titus Brambl (30) proveo je noć na saslušanju u policijskoj stanici zbog navodnog seksualnog zlostavljanja i posjedovanja droge "A kategorije".

A, kako je nekadašnji štoper Ipsviča, Njukasla i Vigana završio u policiji? Pa, "odvezao se" taksijem! Zapravo, vidjevši da se nešto "čudno" događa na zadnjem sjedištu njegovog automobila, zabrinuti taksista, koji je nešto prije toga povezao fudbalera i nepoznatu damu, samoinicijativno je odlučio da napasnika prijavi policiji, pa ga je bukvalno ostavio na pragu stanice, gdje su ga "pokupili" dežurni policajci.
- Brambl je bio u provodu, u jednom noćnom klubu, do 2.30, a onda je pozvao taksi i uputio se kući, udaljenoj dvadesetak kilometara odatle. Međutim, taksista se zabrinuo kada je vidio da fudbaler nasrće na žensku osobu koja je bila sa njim i umjesto da nastavi da vozi gdje mu je rečeno, "odbacio" je Brambla do najbliže stanice i prijavio ga policiji, koja je odmah uhapsila fudbalera - potvrdio je za engleski "Dejli Mejl" izvor blizak policiji.

Da sve protekne "idealno" po Brambla to veče, kod njega je pronađen bijeli prah, za koji se pretpostavlja da je droga, što će biti utvrđeno poslije analize. Defanzivac Sanderlenda je poslije hapšenja prebačen iz Stoktona u policijsku stanicu u Midlzbro, gdje je proveo desetak sati, odakle je pušten uz kauciju.

Brambl se menadžeru Stivu Brusu i predsjedniku Sanderlenda Najalu Kvinu morao opravdati, jer su i u klubu sa stadiona "Svjetlosti" najavili internu istragu protiv fudbalera, kome se sljedećih dana, po svemu sudeći, ne piše dobro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana