Tajno vjenčanje Megan Foks

Glas Srpske
Tajno vjenčanje Megan Foks

Američka glumica Megan Foks udala se krajem prošle sedmice za kolegu Brajana Ostina Grina na tajnoj ceremoniji na Havajima, prenio je "Njujork dejli njuz" sa sajta "TMZ.com".


Zvijezda "Transformersa" i glumac koji je igrao Dejvida Silvera u TV seriji "Beverli Hils 90210" prvi put su se vjerili 2007, zatim prošle godine raskinuli vjeridbu, da bi 1. juna saopštili da su se ponovo vjerili.
To je prvi brak za oboje. Grin ima osmogodišnjeg sina iz jedne ranije veze.

Kontroverzna glumica, po anketama mnogih muških časopisa, najljepša žena svijeta, Megan Foks polako ali sigurno preuzima tron Anđelini Džoli.
Poslije manekenske karijere i filmskog debija 2001. godine, mlada Megan je za kratko vrijeme dospjela u žižu javnosti. Uloga u filmu "Transformers", iz 2007. godine, bila je presudna da se glumica, poznata samo po epizodnim ulogama u manjim TV serijama i filmovima, transformiše u veoma prepoznatljivu i traženu holivudsku ličnost.

Rođena je prije 24 godine u američkoj državi Tenesi. Roditelji su joj se razveli dok je bila mala, pa su nju i njenu stariju sestru odgajili majka i očuh. Njenim venama teku irska, francuska i indijanska krv. Već u petoj godini počela je da uči ples i glumu, što je i nastavila i poslije preseljenja porodice na Floridu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana