Tajni koncert Ejmi Vajnhaus u Londonu

Glas Srpske
Tajni koncert Ejmi Vajnhaus u Londonu

Pjevačica Ejmi Vajnhaus održala je tajni koncert u londonskom klubu "100" uoči evropske turneje, koja počinje sutra koncertom u Beogradu.

Pjevačica je, kako prenose britanski tabloidi, bila trezna sve vrijeme koncerta i zvučala je odlično.

- Nestala je krhka, svadljiva i nepredvidljiva Ejmi. Nije pila votku na pozornici i nije svratila do neke birtije na putu za koncert - rekao je neimenovani očevidac listu "San".

On je dodao da je Ejmi u fantastičnoj formi i da je izgledala i zvučala odlično.

- Zabavljala je posjetioce svojim šalama i šalila se na svoj i na račun svog oca Miša. Zaprijetila je i da će pokazati grudi i našalila se na račun toga što je dobila nekoliko kilograma - dodao je izvor.

Pjevačica je izvela nekoliko novih pjesama, kao i kolekciju hitova poput "Rehab", "Valerie" i "Back to Black".

Ejmi, koja godinama ima problema s alkoholom i narkoticima, početkom mjeseca je provela šest dana na klinici za liječenje bolesti zavisnosti u Londonu spremajući se za turneju po Evropi. Zbog rehabilitacije, njen dugo očekivani treći album još nije objavljen.

Beograd

Ejmi, mlada britanska zvijezda, večeras stiže u Beograd i izrazila je želju da obiđe grad.

Ispod zidina Kalemegdana već nekoliko dana traje montiranje bine za spektakl. Na Kalemegdanu će Ejmin glas odjeknuti oko 22.45, a s njom će na sceni biti devetoro muzičara. Poslije ponoći na binu će istrčati ikona elektronske muzike Mobi, a prije nastupa svjetskih zvijezda publiku će zagrijavati popularni regionalni izvođači: Elemental, Bei d Fiš i Zemlja gruva.

Organizatori su kazali da se karte za koncert još mogu nabaviti na nekoliko lokacija u Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana