Tajne savršenog izgleda holivudskih ljepotica

Glas Srpske
Tajne savršenog izgleda holivudskih ljepotica

Gotovo da ne postoji žena koja ne zavidi holivudskim ljepoticama na besprijekornom izgledu. Osim genetike, za njihovu savršenu liniju zaslužna je redovna vježba i naravno prehrana temeljena na velikim količinama voća i povrća. Eva Longorija i Dženifer Eniston samo su dvije u nizu holivudskih ljepotica na čijem savršenom izgledu zavide žene širom svijeta.

Eva Longorija ne bježi od hrane. Dnevni režim podijelila je u šest manjih obroka, međutim, "upila" je savjete stručnjaka, pa su voće i povrće osnovne namirnice koje koristi za pripremanje ukusnih jela.

Vjerovali ili ne, ponekad se počasti i čokoladom i drugim slatkim namirnicama, ali ne više od dva puta sedmično. Kako bi organizam očistila od štetnih tvari, svakodnevno pije dva do tri litra obične vode.

Elizabet Harli umjesto u čaši vina uživa u ispijanju žestokih pića. Doduše, poslije četrdesete prestala je piti kafu, a osim toga, seksepilna glumica već neko vrijeme konzumira hranu samo jedanput dnevno, a gotovo svako veče gladna odlazi u krevet.

Zvijezda humorističke serije "Prijatelji" Dženifer Eniston uglavnom konzumira mahunarke, voće, povrće i žitarice. Od mesa priprema samo piletinu i ćuretinu, a ostatak prehrane temelji se na ribi i ostalim plodovima mora, prenosi "Nacional". Tvrdi da se ne suzdržava od slatkiša, međutim, kao i ostale ljepotice, slobodno vrijeme provodi vježbajući.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana