Tajna pisma Breda Pita bivšoj djevojci: Uvijek ću te voljeti

Agencije
Tajna pisma Breda Pita bivšoj djevojci: Uvijek ću te voljeti

Slavni glumac je krajem osamdesetih godina bio u vezi sa Džil Šolden, koja je nedavno otkrila kako joj je napisao najljepšu pjesmu koju je muškarac ikada posvetio ženi.

Dok holivudski glumac praznike provodi sa vjerenicom Anđelinom Džoli i njihovom djecom u Australiji, svi mediji bruje o ljubavnim pismima koja su upućena bivšoj djevojci.

"Obožavam te. Uvijek ću te voljeti. Ne mogu da prestanem da razmišljam o tebi. Nisam potpun dok ti nisi pored mene", samo su neki od dijelova pisma.

Bred je s koleginicom Džil bio u emotivnoj vezi krajem osamdesetih godina. Ona je priznala da je najljepše ljubavne pjesme dobijala upravo od poznatog glumca.

"Bio je tako romantičan", zaključila je, a vezu s njim opisala kao najljepše životno iskustvo.

Zanimljivo je da je Džil Bredu slomila srce nakon što ga je 1989. godine ostavila zbog drugog muškarca. Bred je tada govorio da mu je to bilo jedno od najgorih razdoblja u životu.

"Nikada ne možeš da zaboraviš tako nešto, mislim da još uvijek nisam sasvim prebolio taj osjećaj poniženja", priznao je glumac svojevremeno.

Inače, Anđelina je upoznata sa pričom o Bredovoj bivšoj djevojci, a kada je prije dvije godine otkrila koliko je Bred volio Džil bila je jako ljubomorna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana