Tajna Adelinog samopouzdanja - tijesan donji veš

Blic
Tajna Adelinog samopouzdanja - tijesan donji veš

Los Anđeles - Adel uvijek izgleda zanosno na crvenom tepihu i zrači starovremenskim glamurom. Njen stilista otkrio je tajnu dobrog izgleda britanske muzičarke – ključ Adelinog samopouzdanja je tijesni kombinezon od spandeksa.

- Ona uvijek nosi tijesan donji veš na crvenom tepihu. Dobar steznik je zaista važan, jer vas on fino 'zagladi' – kaže Adelin stilista Gael Pol u razgovoru za „Sunday Mirror".

On kaže i da ova svježa mama ne pati od uobčajenih kompleksa koji opsjedaju druge zvijezde.

– Adel je zaista zadovoljna svojim izgledom. Mislim da joj samopouzdanja nikad ne manjka. Nema komplekse uobičajene za mnoge zvijezde koje oblačim – kaže stilista koji živi u Los Anđelesu.

Izuzetak: Adel rijetko nosi odjeću koja nije crna, ali na dodjeli Gremija 2013. došla je u cvjetnoj haljini marke Valentino

Gael je otkrio i zašto Adel najčešće nosi crnu boju.

– Adel stalno nosi crno jer obožava Džonija Keša, a on je nosio crno i, pri tom, imao divan brak sa Džun Karter. Adel često pogleda sebe u ogledalo i kaže , 'O, Gael, izgledam isto kao ona'!  - otkriva stilista.

Pjevačica je odavno izjavila da odolijeva pritisku javnosti da treba da smrša i da umjesto toga uživa u životu.

-Vidjela sam kako kilaža upravlja životima nekih ljudi i troši ih. Ne želim takav život. Naravo da imam komplekse ali ne družim se sa ljudima koji mi ukazuju na njih. Život mi je iovako pun drame i nemam vremena da brinem o besmislicama kao što je moj izgled. Ne volim da idem u teretanu. Volim da jedem ukusnu hranu i pijem dobro vino – kazala je Adel jednom prilikom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana