Tajger želi da bude bolja osoba

Glas Srpske
Tajger želi da bude bolja osoba

Američki golfer Tajger Vuds zna da ne može popraviti štetu koju je napravio svojoj porodici priznavši da je godinama varao svoju suprugu te je istakao da se želi promijeniti i postati bolja osoba zbog svoje djece, kćerke Sam Aleksis i sina Čarlija.

Tajger je u intervjuu za magazin "Live" otkrio da se svakog dana sve više trudi da bude bolja osoba. Vudsu (35) nisu važni tračevi već se želi promijeniti zbog djece, koju ima iz braka sa bivšom manekenkom Elin Nordgren.

- Bio sam nevjeran, lagao sam i imao ljubavnice. Ono što sam činio bilo je neprihvatljivo i sad znam da samo sebe mogu za to kriviti. Ne mogu popraviti štetu koju sam napravio svojoj porodici - izjavio je Vuds.

Amerikanac koji se prijavio u kliniku za liječenje od seksualne zavisnosti kaže da se trenutno trudi da opere ljagu sa svog imena. Priznao je da mu svakog dana sve više nedostaje preminuli otac Erl, koji bi mu puno pomogao u lošim trenucima.

- Bili smo nevjerovatno prisni. I danas pamtim njegove genijalne savjete - rekao je Tajger i dodao da se poslije razvoda osjeća bolje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana