Tajger Vuds imao ljubavnicu

Glas Srpske
Tajger Vuds imao ljubavnicu

Dvadesetčetvorogodišnja konobarica Džejmi Grabs iz Los Anđelesa tvrdi da je imala aferu sa najboljim igračem golfa na svetu Tajgerom Vudsom, navodeći da ima fotografije i SMS poruke kao dokaz, piše američki "Telegraf".

Grabsova je za magazin "US weekly " izjavila da je počela da se viđa sa Vudsom u aprilu 2007. godine te tvrdi da su od tada oni spavali zajedno 20-tak puta i kaže da to može i dokazati, sa više od 300 "vrućih" SMS poruka koje su razmijenili. Grabsova je rekla da je Vudsa upoznala u noćnom klubu u Las Vegasu i da su od tada počeli da se povremeno viđaju.

Skandalozne tvrdnje konobarice iz Los Anđelesa pojavile su se istog dana kada je policija na Floridi saopštila da Vuds neće biti krivično gonjen, ali da će platiti kaznu zbog nesavjesne vožnje, poslije udesa u blizini svoje kuće u Orlandu, u kome je bio jedini učesnik.

Naime, Vuds se zabio svojim terencem  "cadillac escalade" u hidrant i drvo odmah ispred svoje kuće pri brzini od oko pedeset kilometara na čas. Njegova žena Elin Nordgren rekla je policiji da je palicom za golf razbila prozor na automobilu kako bi ga izvukla napolje.

Međutim, procurila je priča kako je za nesreću kriva upravo Tajgerova supruga Elin koja je jednostavno pukla zbog njegove navodne prevare. Prema Perezu Hiltonu, najpoznatijem svjetskom blogeru s uvidom u živote slavnih, Elin se gadno posvađala s slavnim i prebogatim golferom pa ga je u bijesu i izgrebala po licu. Odnosno da njegove povrede lica nisu posljedica nesreće, već porodičnog nasilja. Perez tvrdi i kako je Elin slomila prozor golf palicom prije nesreće te ga je uništavanjem automobila dekoncentrisala pa se Tajger zabio u drvo.

Misteriozna osoba sa kojom je Vuds navodno bio u vezi je bivša hostesa jednog noćnog kluba u Njujorku Rejčel Jučitel. Međutim, ona tvrdi da to nije istina i da je Vudsa srela svega dva puta u životu te dodala da je bila slučajnost što su oboje boravili u istom hotelu u Melburnu prošlog mjeseca.

Vudsov uspon počeo je 1997. godine kad je kao 21-godišnjak osvojio golferski Masters. Poslije je to ponovio još tri puta, a u svojoj bogatoj karijeri osvojio je više od 90 turnira. Inače, u braku je sa supermodelom Elin Nordegren s kojom ima dvoje djece

Vuds, koji je po zaradi ne samo prvi golfer, nego i najplaćeniji sportista svijeta s više od milijardu dolara od turnira i sponzorskih ugovora, vratio se ove godine u vrhunsku formu nakon višemjesečne povrede, te je osvojio šest turnira u nizu.

- Strašno se radujem ovoj godini. Kad se uzme u obzir šta sam sve prošao posljednjih mjeseci i kakvu sam godinu imao, onda je ovakav moj povratak čudo i zato sam jako ponosan. Nadam se da ću sljedeće godine biti još bolji - najavio je Vuds optimistično 2010. godinu prije nekoliko dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana