Svjetski top modeli u vrhu elitne prostitucije

dnevnik.hr
Svjetski top modeli u vrhu elitne prostitucije

Bivša elitna prostitutka Rebeka Vudard u svojoj knjizi objavila je kako su joj klijenti bile poznate zvijezde.

"Djevojka na poziv" visoke klase, Rebeka Vudard, u svojoj novoj knjizi "Call Girl Confidentail" tvrdi da su među njenim bivšim klijentima bile i mnoge poznate zvijezde, ali i da su se elitnom prostitucijom bavili i svjetski top modeli.

Vudardova, koja je knjigu izdala pod svojim pseudonimom Rebeka Kejd, ušla je u taj svijet počevši da radi kao tzv. "call girls", za zloglasnu njujoršku madam Kristin Dejvis.

Ona tvrdi da su na taj način zarađivali i mnogi top modeli koji su se istovremeno smiješili s naslovnica najpoznatijih svjetskih časopisa, uključujući "Vogue", "Elle" i "Haroer's Bazaar", piše Business Insider.

"Povremeno su se sastajali s klijentima u luksuznim hotelima' ("outcalls"), otkriva Rebeka način rada svojih koleginica, a povremeno bi se našli i u Kristininom domu gdje su radili "zločeste stvari".

Vudardova nije objavila o kojim se to slavnim osobama radi, ali je navela neke informacije o muškarcima koji su ih plaćali.

Neki od njih su 'konzervativni guverner', 'uspješan vlasnik noćnog kluba koji je često organizovao kokain žurke i 'poznati pijanista koji bi nazvao svaki put kada je bio u gradu. Navela je i bliskoistočnog princa koji je imao naviku da odsjeda u hotelu Plaza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana