Svjetski mediji ponovo pišu o srpskoj starleti: Nejmare, vidi šta propustaš

Agencije
Svjetski mediji ponovo pišu o srpskoj starleti: Nejmare, vidi šta propustaš

Svjetski mediji već su pisali o srpskoj starleti Soraji. Ipak, izgleda da ih je nešto posebno opčinilo čim se ponovo našla na stranicama stranih tabloida.

Naime, oni su objavili fotografije starlete sa odmora, spomenuvši pritom i njenog bivšeg dečka fudbalera Barselone Nejmara, koji je, kako navode, raskidom sa Sorajom dosta izgubio.

"Srpska ljepotica ništa ne prepušta mašti, što njene pratioce dovodi do ludila. Ona je postavila provokativne fotografije na kojima se vidi kako uživa zabavljajući se i sunčajući se na Tajlandu", piše britanski "Sun".

Takođe su naveli kako srpskoj starleti nije strano skidanje pred kamerom, što redovno dijeli sa svojim pratiocima na Instagramu kojih ima preko 200 hiljada.

Komplimenti na račun izgleda tridesetogodišnje starlete stalno pristižu, a ona ne krije da je u prošlosti imala problema sa samopouzdanjem, što se danas i ne vidi. Međutim, ima i kritika i prozivki, ali Soraju izgleda to i ne dotiče, piše ovaj medij.

Naravno, najviše komentara bilo je o njenim grudima, pa dok jedni ne prestaju da hvale njen bujni dekolte, drugi ističu kako su u pitanju silikoni.

"Savršene? Šta je vama ovde savršeno? Ovo su 100 odsto silikoni. Sve je plastika i fotošop", samo su neki od komentara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana