Svjetski mediji o venčanju Ane i Bastijana: Gosti nisu znali ništa, samo su im rekli da dođu na aerodrom

Agencije
Svjetski mediji o venčanju Ane i Bastijana: Gosti nisu znali ništa, samo su im rekli da dođu na aerodrom

Danas je u gotovo svim evropskim medijima na naslovnoj strani Ana Ivanović i njen izabranik Bastijan Švajnštajger.

Nagađanja medija o vjenčanju su počela onog trenutka kada su Anu i Bastijana paparici uslikali kako uživaju ploveći kanalima u Veneciji.

Britanski "Dejli Mejl" se najviše osvrnuo na mjesto vjenčanja, odnosno "Plazzo Cavalli", Venecijanska gradska skupština, koja je namijenjena za ceremomnije vjenčanja još od 1990. godine. Prema pisanju ovog britanskog lista gosti, navodno, nisu znali mjesto vjenčanja, i da im je rečena da bi trebalo da se pojave na aerodromu u ponedjeljak i da je sve ostalo bilo iznenađenje.

Američki "tennisworld" takođe je preneo vijest o vjenčanju Ane i Bastijana i najviše su bili fokusirani na spisak gostiju iz svijeta sporta. Pored ljudi iz svijeta fudbala na svadbu su pozvani i poznati iz svijeta tenisa poput Angelike Kerber i Endija Marija, mada strani mediji pišu da će Mari biti sprečen da dođe. Roditelji Ane i Bastijana su takođe u Veneciji.

Britanski "Miror" nazvao je ceremoniju glamuroznom sa osvrtom na tadicionalnu bijelu haljinu Ane Ivanović i mornarsko plavo odijelo Švajnštajgera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana