Svjetski mediji o srpskom jutjuberu: Upao u pećinu, imao direktan susret sa medvjedom na Ozrenu

G.S.
Svjetski mediji o srpskom jutjuberu: Upao u pećinu, imao direktan susret sa medvjedom na Ozrenu

Srpski jutjuber Stefan Janković, poznat kao Janko, završio je u gotovo svim svjetskim medijima nakon što je preživeo direktan susret sa dva medvjeda.

Od ranije poznat po nesvakidašnjim izazovima u koje se upušta, Janko je riješio da provede 24 sata u šumi, kada se, oči u oči, susreo sa ovim divljim životinjama.

Jutjuber se zavukao u pećinu gdje su medvjedi spavali, a potom se popeo na drvo.

- Na ivici života - napisao je ispod snimka mladi jutjuber gde vidimo kako se susreće sa medvedom, a strah se video u njegovim očima.

- Nećete verovati šta mi se desilo. Provodim 24 sata u šumi i napadne me medved. Tj. nije me napao, ali me čeka. Tu je i drugi - govorio je Janko na drugom snimku, a tada se krio na drvetu.

Inače, kada je Janko pokušao da izađe iz pećine, sav u blatu, medvjed ga je čekao ispred, a zatim ga je njuškao po licu, što je Jankovića prestravilo.

Ipak, uspio je da se provuče i prođe pored njega.

Strani portali kao što su „Dejli Mejl“, „Foks njuz“ i drugi, izvještavali su o našem jutjuberu, a Janković je za jedan dan prikupio preko 100.000 novih pratilaca iz inostranstva.

Stefana Jankovića na Instagramu prati preko 968 hiljada ljudi, a veoma je aktivan i popularan i na TikToku i Jutjubu, prenosi Kurir.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana