Svijet nikada nije prežalio njihov raskid

Agencije
Svijet nikada nije prežalio njihov raskid

Svi smo je zavoljeli u prelepoj romantičnoj drami „Bilježnica", a danas Rejčel Makadams puni 38 godina.

Rejčel Makadams je jedna od najpoznatijih kanadskih glumica. Pažnju javnosti privukla je 2004. godine ulogom Redžine Džordž u tinejdžerskoj komediji Opasne djevojke i Alison Hamilton u ljubavnoj drami „Bilježnica".


Tokom 2005. Rejčel se pojavila u filmu „Lovci na djeveruše", da bi naredne dvije godine napravila pauzu u karijeri zbog velikog pritiska. Tokom 2009. vraća se visokobudžetnim holivudskim filmovima.

Rejčel je školovana glumica, diplomirala je pozorišnu glumu na Univerzitetu u Njujorku.

Rejčel je bila u vezi sa glumcem Rajanom Goslingom od sredine 2005. do 2007. godine. Bila je to ljubav koja je sve opčinila. Vijest o njihovom rastanku razočarala je sve obožavaoce.

Navodno, Rejčel se uvijek nadala da će se pomiriti, pa ju je vijest da Rajan i njegova izabranica Eva Mendes očekuju prvo dijete potpuno slomila.

Rejčel je odlučila da prekine vezu sa Rajanom upravo zbog toga što on nije bio siguran da želi djecu, pa ju je ova situacija zbog toga još više pogodila.

Posle raskida, Gosling je govorio o Rejčel kao o „jednoj od najvećih ljubavi u životu", što je cijelu priču učinilo još dramatičnijom. Od tada, Rajan je bio u vezi sa Evom, dok je Rejčel Adams izlazila sa dvojicom glumaca, Džošom Lukasom i Majklom Šinom.

Početkom godine Rejčel je otkrila da je u vezi s producentom Džimijem Lindenom.

Rajan je u vanbračnoj zajednici s glumicom Evom Mendes, s kojom ima dvije ćerke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana