Svi je znamo kao Suzanu Mančić, ali ovo je njeno pravo ime i prezime

GS
Svi je znamo kao Suzanu Mančić, ali ovo je njeno pravo ime i prezime

Suzana Mančić je važila za jednu od najljepših žena u bivšoj Jugoslaviji, kada je vodila čuveni "Loto" i kada je cijela zemlja uživala u njenoj ljepoti na malim ekranima.

I danas slovi za pravu damu i njegovanu, lijepu ženu, a šarm koji je i nekada imala krasi je i toliko godina kasnije.

Muškarci su tada uzdisali za njom, a osim rada kao voditeljka najpoznatije igre na sreću oprobala se i kao glumica i kao pjevačica. Televizijska karijera dogodila joj se slučajno, na javnoj sceni je skoro pet decenija, a malo ko ne zna njeno pravo ime i prezime.

Voditeljka koja je prepoznatljiva po specifičnom osmijehu, harizmi i ljepoti godinama se predstavlja djevojačkim prezimenom Mančić, dok joj u dokumentima stoji ono koje je uzela udajom za prvog supruga. Ona je otkrila da je njeno pravo ime i prezime Suzana Kunić.

"Tradicionalno sam uzela muževljevo prezime i onda kada su zvanični dokumenti u pitanju, ljudi se zapanje kao: 'Vi niste Mančić?', ja kažem: 'Pa, nisam'", rekla je Suzana za "Grand" i stakla da se zbog prezimena bivšeg muža danas često "raspravlja" sa sadašnjim suprugom Simeonom.

"Moj suprug kaže: 'Dobro, Mančić, ti ne moraš da nosiš moje prezime, ali nije u redu da si udata za mene, a imaš prezime drugog muža'", priznala je voditeljka i otkrila da joj promjena prezimena u dokumentima sad predstavlja problem.

"To je tolika komplikacija promijeniti sve papire, imam registrovanu firmu na svoje ime, bankovne račune, nekretnine…Sve to moram da mijenjam. Kad bi postojala neka agencija koja će to uradi, ja bi rade volje sve promijenila", poručila je Suzana Mančić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana