Svečano počeo 35. Nivea BH Fashion Week Sarajevo

Agencije
Svečano počeo 35. Nivea BH Fashion Week Sarajevo

Najiščekivaniji regionalni modni događaj "Nivea BH Fashion Week", ove jeseni je otvorio svoja vrata ljubiteljima modnih dešavanja spektakularnom modnom revijom dizajnerke sa adresom u Španiji Daliborke Kiš-Juzbaše.

Daliborka je u subotu uveče oduševila zvanice svojim kaputima i jaknama oslikanim cvijećem i neobičnim dezenima, a inovativnim kragnama i materijalima dokazala je zbog čega važi već godinama za umjetnika svjetskog ranga. Gromoglasni aplauzi za defile ove uspješne kreatorke dokazi su da je još jednom opravdala očekivanja javnosti.

Glamurozne toalete Studija  "Anastasia" oduševile su žensku populaciju. Vizija profinjenog stila za damu Studija  "Anastasia" su haljine sa jednim rukavom, lepršavi krojevi, visok struk i skupocjeni materijali.

Glamur na svoj način pokazala je i Sita Ahmić iz Dubrovnika koja je prisutnima predstavila kreacije oplemenjenim  printom. Jednostavna profinjenost odlika je kojom opisuju njen rad a ženska populacija kategorija za koju isključivo kreira.  Kolekcija je rađena od materijala u crnoj, bijeloj, crvenoj i pink boji prema ocjenama kritičara pogodak za predstojeću sezonu. Marina Kosorić, modna kreatorka kojoj je klasična muzika uvijek inspiracija, ostavljena je sa razlogom za kraj prve večeri 35. Nivea BH Fashion Week Sarajevo. Inspiracija kreatorki za ovu sezonu bila je balerina Maja Pliseckaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana