Sve više glasina o Kejt, šta se dešava?

G.S.
Sve više glasina o Kejt, šta se dešava?

Kejt Midlton se već mjesecima liječi od karcinoma, a informacije o njenom zdravstvenom stanju su uglavnom polovične i preplavljene teorijama zavjere.

Pravilo kraljevske porodice da se u jeku skandala ne oglašava, nije učinilo da cijela situacija izgleda nešto bolje, pa tako gotovo svakodnevno postoje rasprave i tračevi o tome gdje je princeza. 

Ipak, nakon različitih glasina o mjestu liječenja princeze, Kensingtonska palata je, piše HjustonHronikl, prekinula ćutanje.

Naime, kada su američki mediji objavili kako se princeza liječi u Anderson centru za rak u Hjustonu u Teksasu, pojavile su se informacije kako se princeza sprema za odmor sa Vilijamom i djecom, prenosi Entertejnment Tunajt. Na društvenim mrežama se pokrenula rasprava o tome gdje se Kejt nalazi, pa su tako neki uvjereni da je ipak u Americi, dok drugi tvrde da je sigurno sa svojom porodicom u Britaniji.

“Mislim da ova teorija o Kejt i njenom mjestu gdje se nalazi ima mnogo smisla kada prestanete da razmislite o tome”, jedan je od komentara.
Neki su, s druge strane, vjerovali da glasine možda imaju nešto istine, prenosi B92.

“Ima smisla da ona traži najbolji tretman, bez obzira gde se nalazi”, napisao je korisnik.

Hjuston Hronikl prenosi da je Kenisingtonska palata navela da informacije o mjestu liječenja princeze u SAD nisu tačne.

Predstavnici Centra za rak MD Anderson rekli su da bolnica ne može da komentariše da li je pojedinac pacijent ili ne zbog zakona o privatnosti pacijenata, prenosi Hjuston Hronikl

Dodatno je ohrabrilo ljude i to što je princ Vilijam na proslavi veterana istakao kako se princeza osjeća bolje i jako bi voljela da bude s ljudima na takvom događaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana