Švarci se javno pokajao

Agencije
Švarci se javno pokajao

Los Anđeles - Holivudski glumac i bivši guverner Kalifornije Arnold Švarceneger rekao je da je ljubavna afera s kućnom pomoćnicom bila „najgluplja stvar” koju je uradio tadašnjoj supruzi Mariji Šriver, prenose agencije.

- Mislim da je to nagluplja stvar koju sam uradio tokom cijele veze. To je bilo strašno. Nanio sam ogroman bol Mariji i nevjerovatan bol djeci - rekao je u intervjuu za televiziju Si-Bi-Es o svojoj vezi koja mu je donijela peto dijete.

Bivši republikanski guverner Kalifornije dao je intervju, koji će biti emitovan u nedjelju, u okviru promocije njegove nove autobiografije „Totalni opoziv: Moja nevjerovatno istinita životna priča”.

Po okončanju mandata u januaru 2011, Švarceneger (65) je nastojao da popravi imidž poslije neprijatnih podataka koji su izašli u javnost u vezi s Mildred Bin, kućnom pomoćnicom koja je za njegovu porodicu radila 20 godina.

Njihov sin Džozef, koji sad ima 14 godina, rođen je nekoliko dana pošto je supruga Marija Šriver rodila njihovo najmlađe dijete. Binova je kao oca navela bivšeg supruga i rekla da nije bila sigurna ko je otac sve dok dječak nije sve više počeo da liči na Švarcenegera.

Švarceneger je prije nekoliko nedjelja osnovao analitički centar Institut za državnu i globalnu politiku, a vratio se i glumi.

Njegov novi film “The Tomb” u kojem glumi i Silvester Stalone izaći će u januaru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana