Švarceneger ima još dvoje vanbračne djece

Glas Srpske
Švarceneger ima još dvoje vanbračne djece

Dječak iz veze sa kućnom pomoćnicom Mildred Bina nije jedino vanbračno dijete glumca Arnolda Švarcenegera, piše američka štampa.

Glumica Džejn Sejmur tvrdi da glumac i bivši guverner Kalifornije navodno ima još dvoje djece sa ženama sa kojima je varao svoju suprugu Mariju Šrajver, sa kojom ima četvoro djece.

- Uopšte me nije iznenadila vijest o njihovom razvodu, pošto svi znamo kako se on ponašao. Lično znam da ima najmanje još dvoje djece, čije će majke uskoro istupiti u javnost - upozorila je glumica, koja je bila bliska sa Arnoldom i Marijom.

Američki mediji pišu da Švarcenegera, umjesto zarade ulogom kiborga u filmu "Terminator 5", čeka finansijska propast, ukoliko njegova supruga Marija Šrajver riješi da se razvede od njega.

Američka štampa dodaje da će potencijalni razvod koštati Švarcenegera 400 miliona dolara, što je četiri puta više nego što je golfera Tajgera Vudsa koštao razlaz od Elin Nordegren.

Švarceneger je nedavno otkazao povratak na veliko platno i riješio da se posveti porodici i pozabavi eventualnim razvodom od Marije Šrajver.

Glumac je već otkazao snimanje animirane serije "Guvernator", a sada je odlučio da pauzira i sa povratkom na veliko platno u nastavku serijala "Terminator".

Švarceneger se na pauzu odlučio nakon što je objavljena vijest o njegovoj aferi sa kućnom pomoćnicom sa kojom je dobio vanbračno dijete.

Robert Našin, advokat holivudskih prevarenih supruga, otkriva da bi, u slučaju da se razvede od Švarcenegera, Marija mogla da očekuje alimentaciju od najmanje sto hiljada dolara mjesečno i više od 40 hiljada dolara dječijeg dodatka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana