Švarceneger ima dijete sa kućnom pomoćnicom

Glas Srpske
Švarceneger ima dijete sa kućnom pomoćnicom

Bivši guverner Kalifornije Arnold Švarceneger i njegova supruga Marija Šrajver rastali su se kada joj je on priznao da ima dijete sa ženom zaposlenom u njihovom domaćinstvu, objavio je "Los Anđeles tajms".

List navodi da je dijete rođeno prije više od deset godina, a u saopštenju objavljenom u ponedjeljak Arnold je naveo da je ženi rekao da ima dijete sa drugom ženom, nakon što je u januaru okončao mandat guvernera.

Žena sa kojom ima vanbračno dijete radila je za guvernera i njegovu ženu 20 godina, a posao je napustila u januaru. Maraja Šrajver se neposredno zatim iselila iz njihove zajedničke kuće.

- Shvatam da je moja okolina razočarana i bijesna i preuzimam potpunu odgovornost za svoju postupke. Izvinio sam se Mariji, našoj djeci, cijeloj porodici. Iskreno mi je žao. Nema nikakvog izgovora i preuzimam punu odgovornost za bol koji sam im nanio - rekao je Švarceneger.

Identitet kućne pomoćnice neće biti otkriven, kao ni pol djeteta, da bi se zaštitila njihova privatnost. Američka štampa piše da je riječ o ženi koja je za porodicu Švarceneger radila 20 godina, da je tvrdila da je otac njenog djeteta njen muž i da je dala otkaz u januaru "pod prijateljskim okolnostima".

Arnold i Marija Šrajver saopštili su 9. maja da su se razišli poslije 25 godina braka.

Pored pomoćnice sa kojom ima dijete "Terminator" je navodno Mariju varao sa još više od deset žena. Sa suprugom ima četvoro djece, dvije ćerke i dva sina.

Marija Šrajver je pripadnica političke dinastije Kenedi. Ona je kćerka Eunis Kenedi Šrajver, sestre ubijenog američkog predsjednika Džona Kenedija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana