Suzan Bojl u depresiji

Glas Srpske
Suzan Bojl u depresiji

Pjevačica poznata po svojim nevjerovatnim pjevačkim sposobnostima, poznata je i po krhkom mentalnom zdravlju. Suzan je, nakon što je prošle godine izgubila u finalu britanskog rijaliti šou programa "Britain's got talent", pala u depresiju te su je morali poslati u bolnicu na posmatranje. Do sada je imala niz ispada u javnosti, a kako navode strani mediji, ovaj put je zaplesala na ulici ispred svoje kuće.

Suzan Bojl poduže vrijeme nije imala nikakvih neugodnih ispada u javnosti, ali njen nedavni izlazak iz kuće zabavio je okupljene paparace. Suzan je, na oduševljenje prisutnih, zaplesala i to senzualno njišući kukovima. 
Mediji tvrde kako je Bojl iznova izgubila pojam o stvarnosti i da je njeno plesanje na ulici odraz psihičke nestabilnosti. 

Kada je 45-godišnja Suzan izašla pred punu dvoranu ljudi na "Britain's got talent", svi su se u isti tren počeli smijati i vrijeđati je, a mediji su je prozvali "ružni anđeo". Žiri koji je predvodio pjevački kritičar Sajmon Kouel, takođe je nehumano djelovao na reakciju publike. Kada je pjesma "I Dreamd a Dream" iz mjuzikla "Jadnici" krenula i Suzan počela da pjeva, cijela dvorana je ostala u šoku i nisu mogli da vjeruju. Poslije nekog vremena svi su ustali na noge i gromoglasnim aplauzom nagradili Suzan, koja kaže da su je i u školi uvijek vrijeđali i nazivali pogrdnim imenima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana