Supruge srpskih fudbalera

Glas Srpske
Supruge srpskih fudbalera

Navijači Srbije gotovo sve znaju o igračima reprezentacije, ali sada nećemo pričati o njima. Kako kaže narodna izreka "iza svakog uspješnog muškarca stoji uspješna žena".

 One su lijepe, zgodne, bogate, žive u svjetskim metropolama. Njihov svijet se čini savršenim, ali brak sa profesionalnim fudbalerom nije baš tako jednostavan. Uglavnom su same, daleko od porodice i prijatelja, pa vrijeme najčešće provode u šopingu. Sajt goserbia.com napravio je mini anketu među ljepšim polovinama svakog fudbalera koje su prokomentarisale svoj način života, ali i svojih supruga.

Mirjana Krasić

Supruga fudbalera moskovskog CSKA odnedavno je u drugom stanju, pa neće pratiti Miloša u Južnoj Africi. Zajedno su već šest godina, a u braku su godinu dana. Mirjana je u šestom mjesecu trudnoće i kaže da se i Miloš i ona raduju rođenju kćerkice Mile. Priznaje da život žene fudbalera nije lak, ali kaže da, kada nisu zajedno, vezu održavaju preko interneta i telefonom.

- Živimo za pauze kada možemo da posvetimo jedno drugom malo vremena - kazala je mlada Novosađanka.

Dragana Rukavina

Dragana je sigurno jedna od najzgodnijih žena srpskih fudbalera. Dok je bračni par živio u Srbiji, Dragana se bavila manekenstvom. Sada je već u petom mjesecu trudnoće i potpuno je tome posvećena.

- Sa Tonijem je sve bilo spontano. Počeli smo da se zabavljamo i vrlo brzo smo otišli za Nemačku, jer je on potpisao ugovor. Nije lako biti žena fudbalera. Toni ima dva treninga dnevno, a ponekad ostaje i da ruča na stadionu. Ali, lepo mi je u Nemačkoj, uvek sebi nađem neku zabavu - izjavila je dvadestpetogodišnja Beograđanka.

Ana Vidić

Nemanja Vidić je uvijek bio najuporniji u skrivanju svoje privatnosti. Zato se o Ani najmanje i zna. Čak se i u Engleskoj, gdje tabloidi sve znaju, o Ani malo piše. Ana je bila u centru pažnje kada se pričalo da će Nemanja napustiti Mančester zbog supruge, koja je navodno nezadovoljna životom u Engleskoj. Ana i Nemanja su se vjenčali na Zlatiboru 2006. godine i imaju dva sina Luku i Stefana.

Ksenija Milijaš

Nenad i Ksenija su nedavno odlučili da svoju četvorogodišnju vezu krunišu brakom. Ksenija Milijaš (djevojačko prezime Cicvarić) je bivša odbojkašica, a trenutno studira novinarstvo na "Megatrendu".

- Mnogo mi je teško, pogotovu što smo već par dana posle venčanja morali da se rastanemo. Užasno mi nedostaje. Međutim, mislim da se ja ipak razlikujem od ostalih žena fudbalera, jer sam i ja sama bila sportistkinja, pa razumem situaciju. Teško je da oboje sada gradimo karijeru i mislim da je Nenadu sada najbitnija moja podrška - rekla je Ksenija.

Bojana Stojković

Bojana (djevojačko prezime Rajić) je rođena i odrasla u Švajcarskoj, a u Srbiju je došla tek kada je upoznala Vladimira. Kratko su živjeli u Beogradu, dok nisu otišli za Lisabon, a zatim i Englesku. Bojana dodaje da nije jedna od žena koja će sjedjeti i tugovati kada Vladimir nije tu.

- Uvek sebi nađem zanimaciju, nikada mi nije dosadno - istakla je Bojana koja se ranije bavila modelingom, a zatim je neko vrijeme radila i kao stjuardesa. Kada je riječ o trudnoći, Bojana uz osmijeh kaže da ima vremena za to i da ne želi sada pred Mundijal da opterećuje supruga.

Ana Stanković

Ana je već deset godina u braku sa kapitenom reprezentacije Srbije. Rođena je sestra bivšeg reprezentativca Slovenije i kapitena Crvene zvezde Milenka Aćimovića, preko koga se i upoznala sa Dejanom. Dejan i Ana imaju tri sina, Stefana, Filipa i Aleksandra.

Nataša Jovanović

Supruga novog člana Liverpula rođena je i odrasla u Vrbasu. Milan i Nataša su zajedno već deset godina, još iz vremena kada je Jovanović bio stipendista Vojvodine. U braku su četiri godine i imaju dva sina, Lazara i Dušana. Nataša o životu u Liježu priča sa osmijehom, a za selidbu u Liverpul kaže:

- To je pre svega veliki napredak u karijeri moga supruga. Liverpul je san svakog fudbalera - naglasila je Nataša.

Ivana Mrđa

Ivana i Dragan su zajedno već osam godina i Ivana kaže da se već navikla na život supruge fudbalera.

- Dragan trenutno igra za Vojvodinu, ali se uveliko pripremamo za život u inostranstvu. Ne znamo gde će to biti, ali pričaćemo kada Dragan bude trebao da potpiše ugovor - dodala je Ivana.

Mladi bračni par ima dvoipogodišnju ćerku Srnu, koja teško podnosi tatino odsustvo. Ivana je, inače, diplomirani ekonomista, ali kaže da planira da pokrene lični biznis u inostranstvu, kada bude završila master studije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana