Supruga spavala, a Mile grlio drugu

Glas Srpske
Supruga spavala, a Mile grlio drugu

Dok je njegova supruga Marta Savić mirnim snom spavala u bračnom krevetu, folk pjevač Mile Kitić priveo je u njihov zajednički dom atraktivnu manekenku! Ruku na srce, samo za potrebe snimanja spota za pjesmu "Paklene godine", a ne iz nekih drugih pobuda!

Novinari koji su se zatekli na licu mjesta imali su šta i da vide - vruće scene folk pjevača i mlađane ljepotice! Da stvar bude interesantnija, za sve to vrijeme Miletova supruga Marta bezbrižno je spavala u sobi, bez ikakve namjere da isprati akciju koja se odigravala u kući! Folk pjevačica, izgleda, ima povjerenja u svog supruga, iako je on nedavno snimljen u emisiji

"Paparaco lov" kako sa nepoznatom plavušom odlazi u jedan motel na Avali:

- Naravno da moja žena ima poverenja u mene! Rekao sam joj da ću snimiti novi spot u našoj kući, da će doći neke manekenke koje su sa mnom u spotu, a ona mi je na sve to rekla: "Dobro, ljubavi. Nemojte samo mnogo da se derete jer ću da spavam". Inače, od kada se vratila sa Tajlanda, Marta ne može nikako da se navikne na vremensku razliku, pa po cijeli dan spava i razvlači se po krevetu - rekao je Mile novinarima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana