Supruga slavnog fudbalera: “Imali smo jako teške trenutke”

Agencije
Supruga slavnog fudbalera: “Imali smo jako teške trenutke”

Supruga poznatog fudbalera Vejna Runija, Kolin otvoreno je pričala o tome koliko je teško biti supruga slavnog sportiste.

Iako se mnogima čini kako je lijepo i lako biti žena fudbalera, Kolin Runi priznala je kako je imala jako teške trenutke sa suprugom koji je jedna od najvećih zvijezdi današnjeg fudbala.

Kolin je u vezi s Runijem od svoje šesnaeste godine, pa i kada su njihovu vezu potresali seks skandali, Kolin je čvrsto stajala kraj fudbalera Mančester junajteda.

U razgovoru za Dejli mejl, Kolin, koja s Runijem ima dva sina, petogodišnjeg Kaija i jednogodišnjeg Klaja, objasnila je kako su uspjeli da izdrže sve pritiske.

Kada je Kolin bila trudna s njihovim prvim sinom, Runi je bio uslikan kako posjećuje jedan bordel gdje je povezan s jednom prostitutkom. Uprkos ovom skandalu, par je uspio da izdrži sve pritiske i da danas bude jedna od najstabilnijih porodica.

“Nema nikakve tajne. Imali smo uspone i padove i bilo je jako teško u nekim momentima, ali smo isto tako imali i lijepe trenutke”, rekla je.

“Jako je važno da budete snažni kao individua. Sada kada imamao dvoje djece jako nam je važno da imamo zajedničko vrijeme. Jednom nedjeljno obavezno odemo na večeru ili u bioskop kako bismo imali trenutak vremena samo za nas dvoje. To je samo jedan dan nedjeljno koji nam je jako važan”.

Nakon trinaest godina veze Kolin kaže kako su danas isti, samo malo lukaviji i iskusniji.

“Stariji smo i malo iskusniji. I dalje imamo iste prijatelje kao nekada i to je ono što najviše volimo”.

Kolin je objasnila kako je njena porodica kao i sve druge samo sa malo više sreće.

“Dječaci tek sada počinju da shvataju da je njihov otac poznat”, kaže Kolin kojoj kada je Runi na takmičenju pomažu njena i njegova porodica.

“Jako nam nedostaje kada nije tu. Trebalo bi da vidite lica djece kada se vrati”, kaže ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana