Supruga Ace Lukasa otišla da se porodi

Glas Srpske
Supruga Ace Lukasa otišla da se porodi

Supruga Ace Lukasa Sonja Vuksanović navodno je otputovala u Leverkuzen, jer tamo namjerava da se porodi. Ona je u srijedu sa aerodroma u Surčinu otputovala u Njemačku, gdje će krajem avgusta roditi kćerku Viktoriju. Prije nego što je sa kćerkom Sofijom ušla u avion, Sonja je svratila da kupi domaću kafu za mamu i tatu, koji žive u Leverkuzenu.

- Imam strah od letenja! Morala sam da popijem tabletu za smirenje. Iako sam u devetom mjesecu, moj ginekolog mi je dao potvrdu da mogu da letim - rekla je Sonja kada je stigla na aerodrom.

I dok se Sonja priprema za majčinstvo, njen muž, Aca Lukas se zabavlja u Herceg Novom, gdje su ga srpski paparaci uslikali kako se presvlačio na parkingu pred gomilom obožavateljki. Poslije nastupa na plaži Bolivar u Herceg Novom, Aca Lukas nije mogao da sačeka da ode do hotela, već je na parkingu ispred svojih kola promijenio majicu.

Stripersku scenu budno je uz vriske pratila gomila Lukasovih obožavateljki, sa kojima se Aca nešto kasnije, u čistoj majici, zadovoljno slikao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana