Suprug na vjenčanju žestoko ponizio mladu (VIDEO)

GS
Foto: Pixabay

Vjenčanica, frizura, šminka, višemjesečne pripreme i stresovi da bi mlada izgledala kao princeza iz bajke na vjenčanju, a onda - ova situacija, koja je zasigurno noćna mora mnogih nevjesti.

A još kada je inicijator takve velike neprijatnosti bude sam mladoženja, i to bez potrebe, onda je čitava priča duplo strašnija.

“Instant razvod”, poručuju korisnici društvene mreže X, nekadašnjeg Tvitera, mladoj kojoj je muž glavu gurnuo u tortu u veoma bitnom momentu na svadbi, koji je po važnosti odmah iza samog čina vjenčanja.

Naime, dok je par sjekao mladenačku tortu, fotografi pokušavali da ovekoviječe svaki trenutak, a gosti sa posebnom pažnjom posmatrali i snimali momenat koji treba da simbolizuje početak najslađeg života, mladoženja je odlučio da se našali i – mladu ‘nasilno’ umaže šlagom.

Prihvatila šalu ili samo nije željela da pravi scene?

Mnoge bi na njenom mjestu bile razočarane i ljute, ali ova mlada je sve podnijela neočekivano dobro, čak sa osmijehom na licu, da je i kosku bacila svom partneru za ideju i realizaciju. Ipak, kako određeni pišu ispod snimka – nije htjela da pravi scene pred gostima, ali je “evidentno bilo da je poprilično bijesna bila”.

Ipak, koliko god da je mladencima bilo zabavno, pogotovo mladoženji, korisnicima mreže X nije. Štaviše – bili su vrlo ljuti i revoltirani, a ispod spornog snimka ‘nakalemilo se’ više od 5.000 komentara.

“Neće se lijepo provesti na medenom mjesecu”

“Nikada neću razumjeti kako je ovo zabavno nekome. Pa, čekajte ljudi, ona se cijeli dan spremala za ovo”, “Ovo je ogromno nepoštovanje svoje žene tokom najvažnijeg dana u njenom životu. Uništiti njenu frizuru, pa i tortu, zbog neprijatnog smijeha?”, “Mlada je sigurno potrošila stotine dolara na frizuru i šminku, da bi joj muž sve uništio ispred cijele porodice. Mislim da se neće lijepo provesti na medenom mjesecu”, “Da meni to uradi, ostavila bih istog trenutka i tražila momentalni razvod! Je l’ mogao da pomisli, sa druge strane, koliko je ovo moglo opasno da bude? Šta da je u torti bila neka velika i debela čačkalica?“, pisali su redom tviteraši i gotovo da nije bilo nijednog ko bi pokušao da stane u odbranu mladoženje.

instant divorce pic.twitter.com/B96n0aqB99

— non aesthetic things (@PicturesFoIder) September 14, 2024

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana