Suprug joj je sa transseksualkom, a ona se provodi s Robinom Tikom

Agencije
Suprug joj je sa transseksualkom, a ona se provodi s Robinom Tikom

Poznata Plejbojeva zečica Kendra Vilkinson viđena je u srijedu uveče kako se provodi u ženskom društvu, kom se pridružio i poznati ženskaroš, pjevač Robin Tik

Inače, Kendra se porodila sa svojim drugim djetetom prije 11 nedjelja, ali stvari su se dosta zakomplikovale u njenom porodičnom životu tokom druge trudnoće. Šuškalo se da ju je njen suprug Hank Basket varao dok je bila trudna, pa je ostala misterija kako je par uspio da prebrodi ovaj problem.

Da se njihov ljubavni život zakomplikovao svjedoči i činjenica da je Kendra bila u noćnom izlasku samo sa prijateljicama. Ipak nešto kasnije pridružio im se i pjevač Robin Tik koji je od nedavno i zvanično razveden od supruge Pole Paton.

Očevici tvrde da Kendra nije nosila vjenčani prsten i da iako se ona i Tik zapravo ne poznaju, neko vrijeme su razgovarali.

Inače, Kendra je prije nekoliko dana viđena sa svojim advokatom pa se pretpostavlja da je to zbog pokretanja brakorazvodne parnice jer se za njog supruga pričalo da ju je varao sa trasseksualnim modelom Avom London.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana