Stvari Vitni Hjuston na aukciji krajem marta

Tanjug
Stvari Vitni Hjuston na aukciji krajem marta

LOS ANDJELES - Crna somotska haljina Vitni Hjuston i par minđuša koje je nosila u filmu "Tjelohranitelj", naćiće se na aukciji krajem marta, prenosi danas AP.

    Aukcionar Daren Džulijen izjavio je da će se ovi i drugi predmeti koji su pripadali pokojnoj pjevačici i glumici naći na in memoriam aukciji stvari holivudskih zvijezda, zajedno sa štapom Čarlija Čaplina, jaknom koju je Klark Gejbl nosio u filmu "Prohujalo sa vihorom" i palicom Čarltona Hestona iz filma "Deset zapovjesti".

    Vitni Hjuston sahranjena je u nedjelju i Džulijen smatra da je aukcija njenih stvari "proslava njenog života", a ne profitiranje od smrti.

    "Njen život treba slaviti. Ovi predmeti su sa njenom smrću postali istorija. Trebalo bi da budu u muzejima. Ona je živjela život i imala karijeru kao niko drugi", smatra on.

    Duga crna haljina procijenjena je na 1.000 dolara, ali će sasvim sigurno dostići višu cijenu, dok su biserne naušnice procijenjene na 600 dolara.

    Ljubitelji Vitni Hjuston moćiće da se nadmeću preko interneta, telefonskim putem ili lično na aukcijama 31. marta i 1. aprila. Predmeti će biti izložbi od 19. marta u aukcijskoj kući "Džulijens" na Beverli Hilsu, svega nekoliko blokova od hotela "Hilton" gdje je Hjustonova umrla 11. februara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana