Striptizete na rođendanskom koncertu Riblje čorbe

Glas Srpske
Striptizete na rođendanskom koncertu Riblje čorbe

Rok grupa "Riblja čorba" je u subotu uveče, u maksimalno popunjenoj Beogradskoj areni, proslavila 30. rođendan, dvoipočasovnim koncertom na koji je dovela i polugole striptizete iz "Kabarea Rouz" i slovenačke žonglere.

Tokom koncerta pred najmanje 20 hiljada ljudi, "Riblja čorba" je izvela 30 pjesama - tačno koliko godina postoji na sceni Srbije i bivše Jugoslavije. Iza muzičara, visok i širok kao cijela binska konstrukcija, nalazio se pano sa omotima svih "Čorbinih" albuma koje je ilustrovao Jugoslav Vlahović.
Tokom izvođenja hita "Volim, volim, volim, volim žene" sa "Čorbinog" bestseler albuma "Mrtva priroda" (1981), na binu je izašlo petnaestak striptizeta iz "Kabarea Rouz" koje su na sebi imale samo tange. Za vrijeme pjesme "Minut sa njom", kraj benda je igrao profesionalni plesački par, a izvođenje "Amsterdama" bilo je propraćeno tačkom žonglera Blaža i Matijaža iz Slovenije. Po završetku pjesme, Bora je "Amsterdam" otpjevao i na ruskom jeziku, da bi je ostatak benda završio kao "Kaljinku". Pri samom kraju koncerta jedan Goran zaprosio je svoju djevojku, a pošto je ona pristala, uz ovacije prisutnih gledalaca Bora im je poželio srećan brak i puno djece.

Pola sata prije ponoći Bora Čorba je, rekao da će uskoro napuniti 57 godina.

- Jedini sam matorac na svetu koji je još u pubertetu - rekao je Bora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana