Stojke molio Bojanu da mu oprosti

Glas Srpske
Stojke molio Bojanu da mu oprosti

Samo dan nakon što je golman Partizana Vladimir Stojković upao u stan i, kako se priča, fizički nasrnuo na svoju suprugu Bojanu, njih dvoje su se ponovo vidjeli i dogovorili da sklope primirje!

Mediji prenose da je na tome insistirao upravo Stojke jer je shvatio da situacija može da nanese neprocjenjivu štetu i njemu lično i klubu za koji igra.

- Posle drame koja se odigrala u njihovom domu na Vračaru, u kojem Stojković već nekoliko sedmica ne živi, Bojana je bila odlučna u nameri da čitavu stvar iznese u javnost. Iako analize koje je uradila u Urgentnom centru nisu ukazivale da je povređena, stvarno je planirala da muža prijavi zbog fizičkog napada. Međutim, njegov postupak je sprečio u tome! Vladimir je Bojanu zvao telefonom i molio je da se vide. Izvinjavao se zbog svojih postupaka, govorio joj da im je u ovom trenutku, kada i dalje postoji mogućnost da spasu svoj brak, nepotrebno da se u tom kontekstu povlače po novinama - izjavio je izvor blizak supružnicima i dodao da je Bojana ipak pristala da se vidi sa Stojketom i da ne preduzima nikakve postupke protiv svog supruga, a uz to je dala i izjavu da nije pretučena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana