Stjepan Hauser prvi put o prekidu veze sa Jelenom Rozgom

G.S.
Stjepan Hauser prvi put o prekidu veze sa Jelenom Rozgom

Mnogi su bili iznenađeni kada su 2015. godine Jelena Rozga i Stjepan Hauser priznali da su par. Pjevačica je bila presrećna i isticala koliko je Stjepan divan. Prvu godišnjicu veze proslavili su u Veroni, a u februaru 2016. su se vjerili.

Svi su sa nestrpljenjem iščekivali vjenčanje a 2017. godine uslijedio je raskid, a Jelena i Hauser otišli su svako na svoju stranu. Razloge za rastanak nisu iznosili u javnost, ali se nagađalo da je pjevačici srce bilo slomljeno.

 - Ovim putem želim da obavijestim medije da smo Stjepan i ja odlučili da prekinemo našu vezu i krenemo svako svojim putem. Iza nas ostavljam lijepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo da pričamo. To je naša zajednička odluka i molimo vas da je poštujete - rekla je pjevačica tada za hrvatske medije, a violočelista je sada prvi put komentarisao njihovu vezu.

 - Saradnja s njom bila je fenomenalna, trajala je dvije godine. Prekrasan period mog života, i uvijek ću našu saradnju imati u lijepom sjećanju. Upoznali smo se u Wes Innu, bio je izbor za "Miss Universe". Ja sam tamo išao da gledam misice, a onda sam ugledao nju i bila draža od svih misica. I tako je sve krenulo', rekao je Hauser u novoj epizodi "Knjazališta", a potom i komentarisao tračeve da su oboje naklonjeni istom polu.

 -  To su gluposti. Meni je to išlo na živce tada strašno. Jer je to bila prava ljubav, živjeli smo zajedno dvije godine - rekao je muzičar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana