Stiže novi parfem s potpisom Bijonse

Elle.rs
Stiže novi parfem s potpisom Bijonse

U februaru 2014. nas čeka najnoviji parfem s potpisom dive, moćnog imena „Rise“.

Nakon što je iznenadila sve svoje fanove s izlaskom novog albuma na „iTunesu“, pjevačica je najavila da će u februaru lansirati svoj najnoviji parfem „Rise“ u kom će dominantna nota biti zavodljiv miris orhideje.

Pjevačica čija pjesma „Drunk in love“, polako postaje glavni hit sa najnovijeg albuma, je izjavila da se nada kako će parfem svakoj ženi koja se odluči za njega, biti jedna vrsta moćnog „ogrtača“.

„Rise je osmišljen u duhu koji podstiče žene da budu najbolja verzija sebe.“

Marša Bruk, ispred internacionalne marketing agencije „Cotzy Beauty“ je za sajt WWD naglasila da je „Rise“ napravljen u želji da pruži samopouzdanje svakoj ženi i pomogne joj da pronađe svoju unutrašnju snagu koja pripadnici ljepšeg pola daje auru.

„Rise je cvijetan, jak parfem. To je jedna citrusna, cvijetna bomba! Testirali smo ga u nekoliko zemalja do sada i dobili smo samo sjajne, pozitivne reakcije!“ rekla je Marša.

Pjevačica je ovaj parfem napravila uz pomoć Loka Donga, čovjeka koji se proslavio u osmišljavanju očaravjućih parfema u „International Flavors & Flagrances“. Parfem će se prodavati u tri različite militraže, a ispratiće ga luskuzno pakovanje (zlatna bočica), dizajnirana od strane Kena Hirsta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana