Stiven Gejtli pronađen mrtav na Majorci

Glas Srpske
Stiven Gejtli pronađen mrtav na Majorci

Pjevač grupe "Bojzone", 33-godišnji Stiven Gejtli, pronađen je mrtav na španskom ostrvu Majorka. Tačan uzrok smrti pop zvijezde i glumca nije poznat. Prema riječima prijatelja, preminuo je iznenada, poslije subotnjeg noćnog izlaska.

Menadžer grupe je objavio kako je Gejtli "tragično preminuo" i kako će ostali članovi benda doputovati u Palmu, glavni grad Majorke, gdje se pjevač odmarao u društvu svog dugogodišnjeg partnera Endrua Kaulsa.

Gejtli je javnosti otkrio da je homoseksualac u junu 1999. godine. Sa Kaulsom je civilni brak sklopio 2006. godine u Londonu.

- Svi smo potpuno shrvani. U potpunom sam šoku. Posljednji put sam ga vidio u ponedjeljak na dodjeli nagrada. Još uvijek ne znamo šta se dogodilo. Bio je sjajan čovjek - u nevjerici je ispričao menadžer grupe "Bojzon" Luis Volš.

Irski bend koji je žario i palio tokom devedesetih i koji je osim u Irskoj i Velikoj Britaniji bio veoma popularan na Novom Zelandu i u Aziji, 1993. godine je okupio Luis Volš, slavni menadžer poznat i po saradnji sa "Westlifeom".

Kraj devedesetih značio je i kraj grupe "Bojzon". Grupa se raspala 2000. godine. Već tri godine kasnije počele su kružiti glasine o njihovom ponovnom okupljanju, ali za to je ipak trebalo pričekati 2007. godinu.

Cijele godine se o tome šuškalo, a onda je 5. novembra 2007. to i službeno potvrđeno. Prošle godine bend je najavio i veliku povratničku turneju, a radili su i na snimanju novog albuma koji bi se na tržištu trebao naći u proljeće 2010. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana