Stejsi isprobava zaručnički prsten, Kluni negirao da su prekinuli

Agencije
Stejsi isprobava zaručnički prsten, Kluni negirao da su prekinuli

On se zakleo da se nikada više neće oženiti, ali to nije spriječilo njegovu djevojku, šarmantnu Stejsi Keilber da na ruku stavi zaručnički prsten. Naravno riječ je o glumcu Džordžu Kluniju.

Tridesetdvogodišnja bivša rvačica u petak uveče je na otvaranju jedne draguljarnice u Njujorku isprobala veliki dijamantski prsten i to na zaručničkom prstu. Bez sumnje, Stejsi će sigurno biti lijepa nevjesta, ali ko će biti mladoženja to ostaje da se vidi.

Ipak, Stejsi je namjerno ili ne prsten stavila baš na zaručnički prst, samo nekoliko dana nakon što je Kluni žestoko demantovao navode pojedinih tabloida da su njih dvoje okončali jednogodišnju vezu.

Tabloid San prije nekoliko dana je objavio da se par razišao nakon što je Džordž još jednom ponovio kako se nema namjeru vjenčati. Međutim, glumčev portparol je negirao takve navode.

“Priča koju je objavio londonski tabloid San o razlazu Džordža Klunija i Stejsi Keibler nije istinita. Priča je je potpuno isfabrikovana kako bi se prodala novina”, izjavio je glumčev portparol Stan Rosenfild za Dejli Mejl.

Par je počeo izlaziti u augustu prošle godine, više puta su zajedno odmarali na jezeru Komo u Italiji gdje Kluni ima vilu, a viđeni su i na večeri sa roditeljima. Ko zna, možda se Džordže ipak ponovo oženi ili lijepa Stejsi samo mašta o tome isprobavajući zaručničko pristenje. Inače, Kluni je bio jednom oženjen i to glumicom Talijom Balsam od 1989. do 1993. godine.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana