Starleta voli boksera Kana

Glas Srpske
Starleta voli boksera Kana

LONDON - Zbog bliskog prijateljstva s bokserskim šampionom Amirom Kanom (24), braku britanske starlete Keti Pris Džordan (32) došao je kraj.

Starleta i bokser nedavno su proveli veče zajedno, a bodrila ga je i u Las Vegasu tokom borbe u profesionalnom ringu. Zajedno su viđeni i na jednoj zabavi poslije filmske premijere u Londonu.

Suprug Keti Pris Džordan, borac u kavezu Aleks Rid (35), utučen je jer je zaključio da suprugu, uprkos svim naporima, neće moći da zadrži. Ona i Kan prvi put su se sreli na snimanju TV šoua "Scream If You Know The Answer", koji se emitovao prošle godine u maju. Osim zbog Kana, Aleks je ljut i zbog suprugine bliskosti s trenerom jahanja Andrejom Guldom.

- Njihovom prekidu presudile su priče o Keti i Amiru. Poslije toga s Andrejom je otišla u London na maraton - rekao je njihov zajednički prijatelj.

Zvanično saopštenje o njihovom razvodu poslije 11 mjeseci braka očekuje se svakog dana.

- Aleks planira da se vrati u majčinu kuću i da pokuša da pronađe opet sebe i svoj novi život - otkrio je isti prijatelj.

Na zabavi prošle sedmice Keti, inače majka troje djece, jednom od gostiju rekla je da se veseli trećem suprugu s kojim bi htjela da ima još jedno dijete.

Ona je majka Harvija (devet godina), Džuniora (šest) i Princez (četiri), a sve troje djece rodila je s prvim mužem Piterom Andrejom, biznismenom i televizijskim voditeljem. Sa Aleksom Ridom se upoznala prošle godine i stupila u brak koji se, eto, završio poslije samo 11 mjeseci. Keti i Aleks nisu razmišljali o djeci.

Keti Pris Džordan rođena je 22. maja 1978. godine u Brajtonu (Velika Britanija), a aktivna je kao starleta od 1996. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana