Starleta objavila zanimljivu fotografiju: U ovakvom izdanju ih do sada nismo vidjeli

Agencije
Starleta objavila zanimljivu fotografiju: U ovakvom izdanju ih do sada nismo vidjeli

Iako smo mogli da ih vidimo u najrazličitijim izdanjima, zanimljivo je kako Kim Kardašijan i Kanje Vest do sada nisu imali objavljenu zajedničku fotografiju na kojoj su u potpunosti bliski kao žena i muž.

Međutim, i toj praksi je nedavno došao kraj. Naime, Kim Kardašijan objavila je na svom profilu na Instagramu intimnu fotografiju sebe i svog supruga Kanjea Vesta kako se ljube, zbog čega je Kloi, jedna od sestara Kardašijan, u komentaru poželjela dugovečnu vezu ovom paru.

Kim Kardašijan i Kanje Vest na fotografiji izgledaju potpuno opušteno, za razliku od službenih pojavljivanja, kada se trude da budu što elegantniji, ovdje se vide u trenerkama i patikama.

Pretpostavlja se da je fotografija nastala na novom omiljenom mjestu para, u Vajomingu, gdje je Kanje nedavno kupio imanje. Ranije ovog mjeseca Kim je rekla kako oni vole da provode slobodno vrijeme tamo, prenosi klix.ba.

“Mi volimo Vajoming. Uvijek je bio tako nevjerovatno mjesto. Moj muž je upravo tamo kupio ranč. Njegov san i njegova vizija je da se jednog dana preselimo tamo”, rekla je najpoznatija od sestara Kardašijan. Fotografija je za kratko vrijeme prikupila više od pet miliona lajkova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana