Starenje?! Šta je to?

RTS
Starenje?! Šta je to?

Za njih vrijeme kao da je stalo! Izgledaju isto kao i prije desetak godina, a niko ne zna da li se ključ njihovog uspjeha krije u magičnim kremama, skupim preparatima, najnovijim tretmanima...

Već godinama, pod budnim okom javnosti hodaju crvenim tepisima, na velikom platnu i malim ekranima se smiješe, plaču, bijesne, ljube i izgledaju skoro isto!

Da li su jednostavno bili te sreće da od predaka naslijede dugotrajni mladoliki izgled ili su, pak, mudro koristili sve dostupne metode?

Niko sa sigurnošću ne može da tvrdi, tek za holivudske zvijezde poput Džonija Depa, Tilde Svinton i Hali Beri, pjevačice Gven Stefani i pop dive Dženifer Lopez vrijeme kao da stoji. 

Istina, nije da ne vode računa o tome kako izgledaju. Velike sume novca izdvajaju za savjetnike i garderobu kojom će istaći adute, a prikriti ono čime se ne ponose.

Ne ustežu se da se podvrgnu estetskim tretmanima, diskretnim, ali i veoma invazivnim. No, za razliku od brojnih slavnih osoba, na listi „zamrznutih u vremenu" samo kod nekih rad estetskih hirurga tek je blago primetan.

Ovaj fenomen neki stručnjaci objašnjavaju združenim dejstvom pametnog odabira savremenih tretmana, pouzdanih krema i drugih preparata, ali u slučaju odlične osnove – genetske predispozicije ka sporijem starenju.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana