Stanija: Želim da budem diplomata!

Telegraf
Stanija: Želim da budem diplomata!

Beograd - Starleta iz Rume Stanija Dobrojević ozbiljno razmatra da upliva u političke vode, kaže da bi voljela da bude predstavnik Srbije u Americi, dok za uspjeh i karijeru svim djevojčicama daje recept da se skinu i slike okače na internet, prenosi “Telegraf.rs”.

Dobrojevićeva je nedavno izjavila da ima ambiciju da osnuje stranku i izađe na izbore, a u međuvremenu je detaljnije promislila, te se opredijelila za diplomatiju.

- Moje izjave u vezi sa politikom jesu tačne, uskoro ću da diplomiram na ekonomiji, i volela bih da budem nešto diplomatski, diplomata, Srbija-Amerika – izjavila je starleta.

Stanija ističe da mlade djevojke treba da se ugledaju na nju ukoliko žele da naprave karijeru.

- Zašto ne bih bila uzor mladima, ne pušim, ne pijem, ne drogiram se, zarađujem, jednostavno mogu na mnogo stvari da se ugledaju… Dobro, imala sam te provokativne slike, što uvek savetujem devojčicama. Meni je tako negde i krenula karijera, imala samprivatne fotografije gde sam se pućila u ogledalu, izletele su na internet, i onda sam rekla, ako već to postoji, što se ne bih slikala i za “Maksim”, CKM, “Plejboj” – ispričala je Stanija, koja se nedavno vratila sa mora.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana