Stanija zavela i posljednjeg farmera: Pred starletom pao i reper Ša

Blic
Stanija zavela i posljednjeg farmera: Pred starletom pao i reper Ša

Beograd - Taktika, manipulacija ili njena priroda, tek starleta Stanija Dobrojević je uspjela da zavede gotovo sve farmere, prenosi “Blic”.

Posljednji u nizu starletinih udvarača je reper Ša.

Iako animozitet prema njoj nije krio od prvog dana, zamjerajući Panajotoviću što je zbog nje zapostavio i svoje drugare... na kraju je i sam pao na njene čari.

Nakon zadatka “Svadba”, u kojem su kao nagradu dobili noć u hotelskoj sobi, frizera, masažu i šampanjac, Ša je počeo da osjeća nešto što do tada nije.

- Brate, te noći sam skapirao da ona ima nešto što pre nisam video i to je mnogo gotivno. Sviđa mi se. Ne znam šta da radim i glupo mi je zbog Fiće, ali brate, meni treba neko takav. Uz mene može da ide jedino jaka žena koja je pritom javna ličnost, kako bi mogla da me kapira - povjerio se Ša Memu, koji mu je rekao da se hemija između njih vidi, te ga savjetovao da “zabaci udicu i posmatra”.

Stanija je uspjela još na početku da pod svoje stavi Eru i Ekrema, a sada je sa Filipom, s kojim iako se stalno svađa ipak ima najbolji odnos.

On ne prestaje da je nagovara da sa ljubljenja pređu “na nešto konkretnije”, međutim uzalud.

- Nikada mi se ovo u životu nije desilo. Ja sam uvek imao kraće veze. Volim te više od tvoje majke - govori joj gotovo svakodnevno maneken.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana