Stana Katić kriva za razvod Barbre Strejsend

hot.hr
Stana Katić kriva za razvod Barbre Strejsend

Čuvena glumica i pjevačica Barbra Strejsend i Džejms Brolin navodno se razvode, a za sve je kriva preljubnička afera Džejmsa i kanadske glumice srpskih korijena Stane Katić.

Iako nema dokaza da je bilo nešto više od flerta među njima, Barbra Strejsend je optužila svog sedamdesettrogodišnjeg supruga Džejmsa Brolina za preljubu sa kanadskom glumicom srpskih korijena, tridesetpetogodišnjom Stanom Katić i par je sada pred razvodom, pišu strani mediji.

"Barbra se osjeća izdano, jer je Džejms izjavio da više ne želi da bude u braku s njom. Situacija se pogoršala kad je do Barbre stigla informacija da je njen suprug flertovao sa Stanom. Uz sve to, otkrila je i da je Džejms varao svoju bivšu suprugu. Čini se kao da uopšte ne poznaje muškarca s kojim je u braku 15 godina", izjavio je neimenovani izvor – "Džejms je htio da se distancira od Barbre, a njegov rad na seriji Castle, u kojoj glumi Stana, samo je pogoršao situaciju."

"Istina je da je Džejms flertovao sa Stanom, on je jednostavno takav, ali Barbra se pita šta je tu još bilo. Džejms je stalno hvalio Stanu. Govorio je da je inteligentna i lijepa te da je uživanje raditi s njom. Kad ga je Barbra optužila da je vara sa Stanom, on joj je odgovorio: 'Ne budi smiješna’", kaže izvor.

Izvor dodaje da se Barbra i Džejms mnogo svađaju, ali najviše zbog optužbi za preljubu.

"Njihov brak je na klimavim nogama i čini se da bi razvod mogao biti jedina opcija", zaključuje neimenovani izvor blizak paru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana